Rundresa i norra Spanien och Portugal med flera stadsrundturer

Varje månad presenterar Solresor en extraordinär resa med fokus på upplevelser. Resan kan gå till ett befintligt eller nytt resmål och har ett särskilt utformat reseprogram.

Boka en rundresa som inleds i Bilbao och avslutas i Porto. I resans program ingår flera stadsrundturer i både Spanien och Portugal. Bland annat besöks Galiciens huvudstad Santiago de Compostela, med sin världsberömda katedral, dit många har vallfärdat. Avresa från Stockholm och Köpenhamn till Bilbao via Frankfurt. Returresa från Porto via Frankfurt. Flygbolag Lufthansa. Reslängd 10 dagar. Ett spännande erbjudande och prisvärt. Det går förstås att boka på egenhand och ta sig runt med bil. Men det blir mycket mer planering. Men om man vill kan man leta fram en hyrbil i Portugal hos t.ex. www.hyrbilportugal.se och fixa hotell och flyg själv för hela resan. Annars åker man med Solresor och får uppleva vinprovningar, bland annat i Rioja, och musselplockning står på programmet, liksom en guidad rundvandring i klostret Santo Domingo de Silos. Det var där den uppmärksammade inspelningen av gregoriansk sång gjordes för tio år sedan.

Solresor grundades 1989 och är idag en av Sveriges största researrangörer. Företaget erbjuder resor över hela världen, från traditionella charterresmål runt Medelhavet till långväga destinationer som till exempel Sydafrika, Costa Rica och Förenade Arabemiraten.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.